0

Voyo.ro se vede direct pe SAMSUNG Smart TV-ul tau!

Voyo.ro se vede direct pe televizorul tau SAMSUNG!

Descopera gama de televizoare SAMSUNG SMART TV pe Altex.ro!

Voyo.ro este o platforma online de divertisment cu continut premium, diversificat, exclusiv si legal. Continutul Voyo.ro este oferit in sistem de abonament si Pay Per View. Avantajul acestui serviciu este faptul ca beneficiezi, in conditii perfect legale, de sute de titluri de filme, emisiuni informative si de divertisment, seriale, show-uri si evenimente sportive, multe dintre acestea cu difuzare LIVE. De asemenea, Voyo.ro ofera nenumarate seriale internationale, seriale romanesti, disponibile chiar in avans fata de difuzarea la TV.

Aplicatia Voyo.ro pentru SAMSUNG este deja instalata pe modelele de televizoare 2012, iar pe modelele 2011 se instaleaza automat, la o actualizare de programe. Pentru a accesa Voyo.ro, televizorul trebuie sa fie conectat la Internet, prin wireless, sau prin cablu. Odata descarcata aplicatia, produsele Voyo.ro se vor vedea oricand doresti, la un simplu “Play”.

SAMSUNG este astfel primul producator care aduce aplicatii locale pentru servicii video-on-demand direct pe ecranul mare al televizorului. Vei putea alege dintre sute de titluri, printre care blockbustere si seriale cunoscute, vei urmari in sistem simulcast si catch-up productiile locale ProTV, sau episoade ale celor mai tari seriale romanesti de dupa revolutie, difuzate in avans fata de TV.

Cu Altex si Samsung Smart TV primesti 3 luni inclus abonament Voyo.ro si ai acces la:

-          Aproximativ 600 de filme

-          Seriale romanesti si internationale (“Spartacus”, “Merlin”; “Pariu cu Viata”, “Las Fierbinti”)

-          Show-uri (“Dansez pentru tine”, “Vocea Romaniei”, “Romanii au talent” etc)

-          Emisiuni & Stirile ProTV (“CanCan TV”, “Romania, te iubesc!”, “Happy Hour” etc)

-          Sport (fotbal, box, skandenberg)

-          Concerte

-          Stand-up Comedy

-          Exclusivitati (difuzari in avans fata de TV din “Pariu cu viata” , “Las Fierbinti”, “Serviti, va rog!”,  interviuri, making-of, preview-uri de filme)

Pentru a beneficia de oferta 3 luni abonament GRATUIT pe Voyo.ro la achizitia unui televizor SAMSUNG, vei primi un cod de acces pe platforma online www.voyo.ro astfel:

- in magazinele Altex, vei primi codul de acces in momentul achizitiei, sub forma unui voucher emis in magazin;

- in magazinul online Altex.ro, vei primi codul de acces pe e-mail, in ziua imediat urmatoare plasarii comenzii online.