Capac pentru cuptor cu microunde Ergo XAVAX

Cod produs: CPC111016
 
15 ,90 lei
Stoc epuizat
 • Descriere

  Capac pentru cuptor cu microunde Ergo XAVAX

   

   

  Cuptoarele cu microunde permit pregatirea rapida, convenabila a mancarii sau reincalzirea acesteia in cazul in care membrii familiei ajung tarziu acasa, la intervale diferite de timp unii fata de altii. Totusi, incalzirea farfuriilor mari cu mancare poate fi incomoda, incalzirea inegala a mancarii si posibilii stropi care pot acoperi peretii cuptorului, pot contamina alimentele viitoare pe care vreti sa le consumati si va puteti petrece mult timp curatand cuptorul.


  Capacul ”Ergo Maxi” pentru microunde pune capat problemelor de mai sus oferind un capac pentru interiorul cuptorului, simplu si eficient. Este facut dintr-un plastic care nu dauneaza mancari, este inodor. Acopera mancarea in cuptor, impiedica aderarea stropilor de mancare la peretii cuptorului, si se poate folosi in interiorul tuturor cuptoarelor cu microunde. Se curata foarte usor, cu un burete de vase sau in masina de spalat vase, este mult mai simplu asa, fata de petele de mancare arse, aflate pe peretii cuptorului.

                         

  Reducand considerabil spatiul de gatit, capacul reduce de asemenea si timpul de preparare. Aburul acumulat in exces se poate elibera prin orificiul special de pe capac. Este un accesoriu simplu si eficient, foarte util daca sunteti in graba!

  Pozele produselor au caracter orientativ
 • Specificatii produs

  Caracteristici generale

  Tip Capac
  Compatibilitate Cuptoare cu microunde
  Facilitati Variatii de temperatura -40 grade pana la 120 grade
  Material Plastic
  Mod de prezentare Capac transparent din plastic
  Capacitate Diametru 25 cm

  Garantie

  Garantie comerciala Conform certificatului de garantie emis de producator
  Pozele produselor au caracter orientativ
5 1